Češarika (pinealna žleza ali epifiza) je zagotovo en najbolj življenjsko pomembnih in čudežnih delov človeškega telesa. Njena lega, točno v centru možganov, je strateško pomembna za število esencialnih tekočin, katere izloča za dobro mentalno zdravje, kot sta melatonin, ki je pomemben za dober spanec ali serotonin, ki nam daje občutek dobrega počutja in sreče.

Poleg tega se domneva, da češarika naravno proizvaja tudi drugo substanco, DMT (ali Dimetiltriptamin) in sodeluje oz. pomaga človeškim bitjem pri vizualizaciji slik v njihovem umu.

Raziskave možganov so pokazale, da DMT najverjetneje pomaga znotraj področja uma tudi pri kreiranju naših sposobnosti sanjanja med procesom spanja ali pri simuliranju izkušenj smrti ali celo izkušenj bližnje smrti.

Veliko teh novih raziskav je bilo objavljenih v knjigi: “DMT: The Spirit Molecule: A Doctor’s Revolutionary Research into the Biology of Near-Death and Mystical Experiences” avtorja Dr. Rick-a Strassman-a. Priložen pa je tudi dokumentarec: “DMT: The Spirit Molecule.” (‘’DMT: Molekula duše’’).

Epifiza se smatra kot portal ali zvezdna vrata znotraj možganov, skozi katerega prehaja duša, ko zapušča telo in potuje po astralni ravnini med sanjanjem. In ko telo dotraja ali umre, duša prehaja skozi epifizo ter potuje v višje sfere, na duševno raven ali višje dimenzionalno realnost.

Ko se staramo, epifiza prične apneti zaradi škodljivih učinkov umetnih substanc kot so fluorid, ki ga najdemo v javnih vodovodnih sistemih, hormoni in aditivi dodani procesirani hrani in sladkorji in umetna sladila, dodana nealkoholnim pijačam. Posebno moramo izpostaviti mobilne telefone, ki so škodljivi za epifizo zaradi visokih koncentracij sevanja!

Naraven proces staranja tudi doprinese k procesu poapnitve epifize do točke, ko lahko opazimo bel madež na epifizi, kadar pacienta podvržejo skeniranju možganov.

Nedavno je prišla na dan nova informacija, da so na voljo novi produkti, ki lahko pomagajo pri ”razapnitvi” epifize in pravzaprav obrnejo proces poapnitve epifize.

Avtor, govorec in mistik, David Wilcock je obsežno preučeval epifizo in odkril nekaj pomembnih novih informacij v zvez s substancami, ki lahko ”odklenejo” proces poapnitve epifize.

V pogovoru z Dr. Pete-om Peterson-om, vladnim ”insiderjem” in ”whistleblowerjem” v intervjuju za Project Camelot, je razkril, da olje podganje ribe ali vrste ribe iz družine skatov lahko prepreči oboje, propad zob in deluje tudi proti poapnenju epifize, v glavne zaradi substance, ki se imenuje ”Aktivator X”.

Na osnovi nadaljnjih raziskav je David Wilcock razkril, da je odkril produkt, ki ga je osebno testiral in ga priporoča. Imenuje se olje iz jeter skata in je na voljo, kot produkt z imenom BLUE ICE™ fermentirano olje iz jeter skata, v ne želatinastih kapsulah (kapsule), ki vsebuje substanco Aktivator X.

Po pogovoru s sodelavci GreenPasture.org, so priporočali kombiniranje olja iz jeter skata z BLUE ICE oljem iz jeter polenovke, da se doseže največjo korist za vaše telo.

Sledeče je na spletni strani www.greenpasture.org objavil ustanovitelj podjetja, Dave Wetzel: Skati so vrsta iz iste družine rib kot morska mačka in morski psi. Vsi so ”talni prehranjevalci” in jih najdemo v vseh oceanih sveta. Ribolov je omejen, saj je trg za njihovo meso omejen le na nekaj držav.

Jetra skata so zelo velika in izločajo zelo globoko oranžno obarvano olje. O teh vrstah rib vem zelo malo, toda nek star ruski ribič mi je rekel, da moram izdelati to olje. Govoril je polomljeno angleščino, tako je bil pogovor o tej temi kratek in skoncentriran.

Od predstavitve olja iz jeter skata sem našel veliko zgodovinskih zapisov o uporabi olja iz jeter skata med 18-tim in 19-tim stoletjem. Posebno sem presenečen nad primerjavo zapisov Dr. Price-a v zvezi z barvo olja, katerega je identificiral kot aktivator X in oljem iz jeter skata, ki je tudi bogato globoke oranžne barve.

Aktivator X je odkril Dr. Weston A. Price, DDS zobozdravnik iz Clevelanda, katerega so poimenovali kot ”Charles Darwin prehrane”. Dr. Price je odkril dodaten maščobno topen vitamin, katerega je poimenoval ”Aktivator X” ter so ga tudi ostali poimenovali kot Price faktor ali X faktor, ter se zanj domneva, da gre za vitamin K2. Je močan katalizator, ki kot vitamina A in D, pomaga telesu pri absorbiranju in izkoriščanju mineralov. Prisoten je bil v prehrani vseh zdravih populacijskih skupin, katere je preučeval, na žalost pa je skoraj popolnoma izginil iz moderne zahodnjaške prehrane.

Viri K2 vključujejo organsko meso krav, hranjenih z zeleno travo, ribje ikre in lupinarje (školjke). Maslo je lahko posebno bogat vir Aktivatorja X/vitamina K2, če prihaja od krav, ki so hranjene s hitro rastočo sezonsko travo spomladi in jeseni. Izgine pa pri kravah, ki so hranjene z bombažnim semenom ali visoko beljakovinsko hrano na osnovi soje. Na srečo se Aktivator X/vitamin K2 ne uniči pri pasterizaciji.

Dnevno nam lahko pomaga tudi Sonce. Sonce oddaja elektromagnetni spekter nevidne svetlobe, katero lahko uporabi epifiza. To lahko absorbiramo, če sedimo v direktni sončni svetlobi, obrnjeni z zadnjo stranjo glave v smeri proti soncu. Tako hranimo epifizo s tem, kar potrebuje. Če boste poskusili to, je najbolje če to počnete ob vsakem sedenju na jutranjem soncu le 20 min, takrat je tudi manj tveganja za sončne opekline. Epifiza je naša telepatska povezava z vsemi stvarmi zunaj fizičnega in nam omogoča komunikacijo z našo podzavestno ravnjo. Fluorid pa to enostavno zavre.

Viri: naturalnews.com, spiritlibrary.com, 2012yayas.com
Spisal in prevedel: 4Future